Back-to-Basics retreat

Tag med os på en 4 dags Back-to-Basics retreat ud i Arizonas ørken!

Det perfekte sted til vores tur, hvor fokus er at finde roen i dig selv og lære dig selv bedre at kende. Du lærer de helt grundlæggende ting for at kunne være i – og med – naturen, både do’s and don’ts. Du finder dine styrker og lærer at håndtere dine begrænsninger på bedst mulige måde. Du bliver guidet gennem meditationer, hvor du har mulighed for at dykke ned i dit ubevidste jeg og mærke din egen urkraft.

Slip stress og negative tanker, find jordforbindelsen og mærk dine styrker, både alene og i et team.

Her ude er nattens eneste lyde dit eget åndedræt og dyrene i naturen, og nattens eneste lys er stjernerne på himlen og månen. Her er ingen lys fra byen og ingen larm fra biler. Om dagen vil du opleve en ørken med fantastiske udsigter, solen fra en oftest skyfri himmel og masser af natur. Her kommer ikke andre end os og de få mennesker, der bor herude i området.

Vi bor, spiser, mærker, lytter, deler, lærer, sover, snitter i træ, laver mad, mediterer og ER i naturen i 4 dage, hvor du har alle muligheder for at lære dig selv meget bedre at kende.

Basecamp: Man kan være i naturen på mange måder. Området vi skal være i, ligger ca. 30 min. kørsel nord for Flagstaff. Vi har valgt det her sted, fordi det er en eksisterende Basecamp og fungerer som kursussted for masser af survival-, bushcraft- og outdoorkurser. Det er et ganske særligt område, som ligger mellem Sunset Crater og Painted Desert, i gammelt vulkanområde/ørken. Vi er langt væk fra alting og naturen giver os de bedste muligheder for at give slip på alt det skrammel, vi slæber rundt på herhjemme, såsom pres fra vores omgivelser, stress og negative tanker.

Du kan sove i dit hjemmebyggede shelter, eller du kan vælge at sove i et telt – det er helt op til dig. Vi vil dog anbefale at du bygger dit eget shelter. Oplevelsen er unik – at sove i noget, du selv har lavet, i og med naturen, er en helt fantastisk oplevelse. Og så sover man faktisk ret godt.

Vi kører tilbage til Flagstaff efter 4 lærerige dage.

Deltager du i turen før eller/og efter Back-to-Basics, er du velkommen til at overnatte ude i Basecamp sammen med os natten inden og efter dette kursus.

Fakta om Back-to-Basics retreat

Varighed
4 dage

Vi mødes
I Flagstaff. Du kører med os ud til Basecamp – vil du selv køre, er du også mere end velkommen til det.

Kurset er IKKE
et overlevelseskursus!
– en luksusferie!
– et sted, hvor du skal performe!

Kurset ER til gengæld
– et 4 dages udendørs kursus, hvor du lærer om naturen og om dig selv
– en personlig og spirituel rejse, hvor du lærer dig selv at kende på et nyt og dybere plan
– praktisk og hands-on læring om, hvordan du klarer dig i naturen
– mindfulness! En væren her og nu, på en åben og ikke dømmende måde, hvor du kan slippe stress og gamle mønstre

Deltagerantal
Max. 12 deltagere.

Pris
Prisen for denne 4 dages tur er DKK (pris kommer) pr. person.
Tilmelder du dig også oplevelsesturen til Sedona og/eller oplevelsesturen til Hopi og Grand Canyon, får du selvfølgelig rabat.

Fysik
Alle kan deltage.

Mad
Vi har et lille køkkenbygning med gasblus, bord og bænke. Det er her, vi alle kan samles til morgenmad fra morgenstunden.Vi sørger for at lave maden, men du er altid velkommen til at give en hånd med. Da vi er i naturen og langt fra supermarkeder, køleskabe og strøm, vil maden være simpel og let at lave uden de store dikkedarer. Der vil være forskellige små snacks i løbet af dagen, f.eks. frugt, grønt, energibar, og måske bager vi en kage eller boller en af dagene. Du er velkommen til selv at tage ekstra mad, frugt, snacks og andet med.

Vi har is og køletasker med herud, så vi kan holde maden frisk, og mindst én gang på de 4 dage bliver der købt ind i Flagstaff.

Praktisk om Basecamp
Vi har en stor hogan til vores rådighed, hovedsageligt bygget i naturmaterialer. Hoganen bruges til undervisning og hygge om bålet i de mørke aftentimer. Køkkenet er beskrevet under punktet mad. Udenfor er der en fin hjemmebygget adobe-ovn, som bruges til at bage brød og andet godt i. Der er et lille lokum også – eller… ja, det kan vi vist godt kalde det… men vi er i naturen, og derfor er det ikke fine toiletforhold, vi har herude. Ingen bad som sådan, men der er en solopvarmet lille “bruser”, så man kan skylle det værste snavs væk.

For primitivt? Det er faktisk meningen. Det giver dig en mulighed for at smide dine forfængeligheder langt væk og lære dig lidt om dig selv, dine behov og værdier…

Prisen inkluderer
Instruktører på kurset.
Mad: frokost og aftensmad den første dag. Morgenmad, frokost og aftensmad de næste to dage. Morgenmad og frokost den sidste dag.
Kaffe, the og vand ad libitum.
Evt. entre i nationalparker/monumenter under kurset.
Materialer til brug på kurset.

Deltagerprisen inkluderer ikke
Rejse til USA og til Flagstaff.
Lommepenge.
Snacks og anden mad og drikke end det, der serveres.
Kniv til brug på kurset (kan købes for ca. $20).

Påklædning og grej under kurset:
Vandresko/-støvler (vi skal dog ikke på meget lange gåture herude).
Der er varmt i ørkenen, og solen er skarp og hård ved huden. Hav enten tøj på, der dækker skuldre og nakke, eller sørg for masser af solcreme (hvilket vi under alle omstændigheder tilråder).
Hav hat, kasket el.l. med. Og gerne et tørklæde, du kan tage om halsen eller på hovedet vædet i vand, hvis det bliver rigtig varmt.
Du kan evt. medbringe en sovepose! Er du en “hård hund”, kan du nøjes med at låne uldtæpper af os. Husk blot på, at nattemperaturerne her ikke altid er så høje som i Danmark.

Udsigt!
Udsigt!

One thought on “Back-to-Basics retreat

Comments are closed.