Sedona

Tag med os på en 2 dags oplevelsestur til smukke Sedona – de røde bjerges land.

Sedona
Sedona er kendt som et af de 10 mest spirituelle/hellige (sacred) steder i verden! Her finder man en meget høj koncentration af alt fra buddhisme, kristendom, shamanisme og oprindelig indianske spiritualitet. Det er et mekka for alt, hvad der er spirituelt, helligt og energifyldt. Selve byen Sedona er meget turistpræget, fyldt med restauranter og alverdens tingel-tangel. Vi tager dig med udenfor byen, hvor “det hele” sker…

De røde bjerge
Sedona er omgivet af røde bjerge – deraf også tilnavnet The Red Rocks! Naturen her er så smuk, at du næsten kun kan drømme dig til det, hvis du ikke har været her. Men naturen er også ubarmhjertig – det er ørken – meget tørt og virkelig varmt, når solen står højt på himlen.
Helt tilbage i tiden har området omkring Sedona været kendt blandt det oprindelige folk som helligt. I dag er det meste hokus pokus rykket ind til byen og ud i nogen af de specifikke steder, hvor der er vortexes.

Vortexes
I de røde bjerge siges der er være vortexes, som er steder med meget høj koncentration af energi. Mange kommer her til for at meditere, for at finde sig selv, for at finde svar på store spørgsmål i livet osv. Vores holdning til det er, at det nok kan være lidt svært at mærke DEN energi, når man står på en bjergtop sammen med 30 andre mennesker. Vi har oplevet at mærke energien – den indre ro og den store følelse af noget helt unikt i hele kroppen – når vi har været alene eller næsten alene på helt specielle steder, som ikke alle kender til. Det er de steder, vi gerne vil tage dig med til.

Oak Creek Canyon
Mellem Sedona og Flagstaff, stadig i de røde bjerge, findes der en kløft – ikke at sammenligne med Grand Canyon på nogen måde – den er meget mindre. I bunden af Oak Creek Canyon finder vi en biflod til Verde Floden. Her er frodigt og grønt, fyldt med fugle, sommerfugle og andet fantastiske dyreliv. her er ubeskriveligt smukt, og det er et område, som er meget besøgt af folk, som gerne vil “ligge ved stranden” om sommeren. Derfor har vi selvfølgelig lagt denne tur på en hverdag, så vi ikke skal dele stedet med alle andre.

Vi kører tilbage til Flagstaff efter 2 oplevelsesrige dage.

Har du deltaget i de foregående dages Back-to-Basics, er du velkommen til at overnatte ude i Basecamp sammen med os inden turen.

Fakta om oplevelsesturen

Varighed
2 dage

Vi mødes
I Flagstaff. Du skal selv sørge for transport, men vi behøver ikke alle køre. Vi har en personbil, og har plads til 2-3 personer – lad os samles i så få biler som muligt. Du får refunderet benzinpenge for turen.

Turen er
En 2 dages vandre- og oplevelsestur. Der vil være en del vandring begge dage – i høje temperaturer og et udfordrende terræn.
Du får en 2 dages tur fyldt med fantastiske steder, som gør godt for øjne, krop og sjæl. Mange har spirituelle oplevelser i bjergene omkring Sedona.

Deltagerantal
Max. 12 deltagere.

Pris
Prisen for denne 2 dages tur er DKK  (pris kommer) pr. person.
Tilmelder du dig også oplevelsesturen til Hopi og Grand Canyon og/eller retreaten Back-to-Basics, får du selvfølgelig rabat.

Turen er for dig som
Har lyst til at se storslået natur – og ikke nødvendigvis der, hvor alle andre kommer. Du får oplevelser for livet og tager kærlighed til naturen med dig hjem.

Fysik
Det bliver et par dage med mange timers vandring. Den planlagte første dag vil vi gå i 4-5 timer, dagen efter 3-4 timer. Begge dage er i udfordrende terræn – men er du i almindelig god form, er vant til at gå, og har du gå-på-mod, kan du sagtens deltage.

Mad
Vi har adgang til et lille gasblus, så vi kan lave varm mad om aftenen. Maden begge dage vil være let, også at tilberede. Vi har frokost med på vores gåture begge dage, og der er frugt og andet godt – og masser af vand.

Prisen inkluderer
Entre i Nationalparkerne.
Instruktører på turen.
Overnatning på turen.
Frokost og aftensmad på førstedagen, samt morgenmad og frokost på andendagen. Overnatter du i Basecamp natten inden, er der selvfølgelig også morgenmad den første dag.

Deltagerprisen inkluderer ikke
Rejse til USA og til Flagstaff.
Lommepenge.
Snacks og anden mad og drikke end det, der serveres.

Påklædning og grej under kurset
Vandresko/-støvler, som er gået godt til.
Der er varmt i Sedona på denne årstid! Og solen er skarp og hård ved huden. Hav enten tøj på, der dækker skuldre og nakke, eller sørg for masser af solcreme (hvilket vi under alle omstændigheder tilråder).
Hav hat, kasket el.l. med. Og gerne et tørklæde, du kan tage om halsen eller på hovedet vædet i vand, hvis det bliver rigtig varmt.

Devil´s Bridge
Devil´s Bridge

One thought on “Sedona

Comments are closed.