Hopi og Grand Canyon

Tag med os på en 2 dags oplevelsestur til indianerreservatet Hopi og uforglemmelige Grand Canyon.

Hopi
Vi mødes i Flagstaff, hvorfra vi kører samlet til Hopi, som ligger i det nordøstlige Arizona. Her mødes vi med en af vores gode venner, som er Hopiindianer, som vil tage os med rundt og se ruiner og helleristninger.

Vi får historien om Hopierne fra deres egen mund. Vi hører historierne omkring helleristningerne, eller petroglypher, som de hedder i USA – hvor de kommer fra, hvem der har lavet dem – og hvad de betyder.

Vi får overleveringerne af, hvad der skete, da Spanierne kom her til i det 16. århundrede og ville gøre indianerne kristne. Og vi får en fornemmelse af, hvordan det var at være Hopi dengang – og oplever, hvordan det er i dag.

Grand Canyon
Sidst på eftermiddagen kører vi mod vest til Grand Canyon National Park, som er en af USAs største nationalparker. Selve Grand Canyon er en dyb kløft – 446 km lang, op to 29 km bred, og har en dybde på ca. 1.800 meter. I bunden snor Colorado floden sig smukt, og det kan med sindsro siges, at dette sted er et af verdens store vidundere, smukt, storslået, voldsomt, fint, og ganske dragende.

Grand Canyon er et absolut et naturfænomen uden sammenligning overhovedet. Vi ser aftensolen fra et ganske særligt sted, som ikke er overrendt med turister, et sted, vi gerne vil dele med dig. Vi slår lejr og får et let aftenmåltid – og overnatter i telte eller lignende. Når morgenen gryr, går vi en meget lang tur, hvor vi ser Grand Canyon fra nogle af de mest fantastiske vinkler.

Vi kører tilbage til Flagstaff efter 2 oplevelsesrige dage.

Deltager du i de efterfølgende dages Back-to-Basics, er du velkommen til at overnatte ude i Basecamp sammen med os.

Fakta om oplevelsesturen

Varighed
2 dage.

Vi mødes
I Flagstaff. Du skal selv sørge for transport, men vi behøver ikke alle at køre. Vi har en personbil, og har plads til 2-3 personer – lad os samles i så få biler som muligt. Du får refunderet benzinpenge for turen.

Turen er
En 2 dages oplevelsestur. Der vil være mest vandring på dag 2, hvor vi vil gå det meste af dagen.
Du vil få en 2 dages tur fyldt med naturoplevelser og kulturelle oplevelser.

Deltagerantal
Max. 12 deltagere.

Pris
Prisen for denne 2 dages tur er DKK (pris kommer) pr. person.
Tilmelder du dig også oplevelsesturen til Sedona og/eller retreaten Back-to-Basics, får du selvfølgelig rabat.

Turen er for dig som
Gerne vil se Grand Canyon – plus lidt ekstra – og ikke kun fra turistsiden. Og for dig, som gerne vil møde nogle af de gamle indianere – en oplevelser for livet.

Fysik
Vandreturen i Grand Canyon kan være udfordrende, men er du vant til at gå og har du gå-på-mod, kan du sagtens deltage.

Mad
Vi har adgang til et lille gasblus, så vi kan lave varm mad. Maden begge dage vil være let, også at tilberede. Vi har frokost med på vores gåture begge dage, og der er frugt og andet godt med, samt maaaaasser af vand.

Prisen inkluderer
Entre i Grand Canyon nationalpark.
Instruktører på turen.
Overnatning på turen.
Frokost og aftensmad på førstedagen, samt morgenmad og frokost på andendagen.

Deltagerprisen inkluderer ikke
Rejse til USA og til Flagstaff.
Lommepenge.
Snacks og anden mad og drikke end det, der serveres.

Tøj, sko med mere
Vandresko/-støvler, som er gået godt til.
Der er varmt i Grand Canyon på denne tid af året! Og solen er skarp og hård ved huden. Hav enten tøj på, der dækker skuldre og nakke, eller sørg for masser af solcreme (hvilket vi under alle omstændigheder tilråder).
Hav hat, kasket el.l. med. Og gerne et tørklæde, du kan tage om halsen eller på hovedet vædet i vand, hvis det bliver rigtig varmt.

Morgensol over Grand Canyon
Morgensol over Grand Canyon

One thought on “Hopi og Grand Canyon

Comments are closed.