Sedona, gode venner og en kort hike

Vi kører til Sedona rimelig tidligt. Vi har en aftale med Tony om at mødes ved Wildflower Bread Company, hvor Randy også vil være der. Randy er et af de helt fantastiske mennesker, vi har været så heldige at møde herovre. Randy har, som Tony, et usædvanlig stort kendskab til naturen – og desuden ved han rigtig meget om fuglene omkring Arizona.

Vi får en solid morgenmad (man får super lækker morgenmad og kager her!!!), og snakker om alt mellem himmel og jord. Der går let halvanden-to timer, hvorefter Claus og jeg tager ud i den smukke natur omkring Sedona.

Det er ikke en lang tur, men vi nyder at være ude i varmen (de fleste her fra synes vi er sindssyge, fordi vi nyder varmen. De savner regn! Men vi nyder det tørre klima og solen der varmer helt ind til benet af os begge.

Resten af dette opslag er bare billeder. Der er ikke så meget mere at sige – det er svært at forklare. Jeg tænker lige nu på den sang, hvor de synger: “Don´t believe me, just watch”! Sådan er det med Arizona. Det er SÅ svært at forklare og endda vise… I bund og grund er det jo derfor, vi så gerne vil have dig med herover… for at se og mærke hvad den her natur gør ved din krop og sjæl! Ta´ med os, du vil elske det!!

29.07.16 - Sedona1
29.07.16 - Sedona3
29.07.16 - Sedona4

29.07.16 - Sedona5
29.07.16 - Sedona6
29.07.16 - Sedona7
29.07.16 - Sedona8

 

 

Freya – 29.06.2016