22/5-2015: Slapper og shopping!

En fuld slapperdag sammen med manden min 🙂

Dagen starter med, at jeg ser, der står 4 krondyr næsten lige ude i haven. De har forvildet sig ind imellem “haverne”, og kan ikke komme ud igen. Der er hegn på 3 sider, og den sidste vej, som de er kommet ind – er åbenbart svær at finde igen. De står der i et par timer, går rundt og græsser, og ender med at hoppe over hegnet ind til naboen, og videre op i bjergene.

Fødderne godt plantet i vinduet!

Vi mødes med Tony ved Sam´s Club i Flagstaff – vi skal nemlig shoppe! Altså ikke så meget i grunden, det er lidt ligesom Metro – sådan en “indkøbsklub” for folk med medlemskort! Vi køber lidt godter og andre ting, vi slet ikke kan undvære…

Så triller Claus og jeg til Phoenix for at shoppe lidt. På vej sydpå kan vi se, at der er MEGA kø på vej nordpå mod Flagstaff, sikkert pga den forlængede weekend! Vi priser os lykkelige for, at vi kører den modsatte vej – nu…

Vi starter i Anthem, sådan et kæmpe stort indkøbscenter med alverdens butikker! Vi skal bare ind i Nike Outlet og i Columbia Outlet. Det er ikke pinse herovre, men til gengæld er det Memorial Day mandag, så der er en masse gode tilbud alle steder. Man må sige, det er ret imponerende – Claus køber kun EN ting! En thermoflaske til koldt/varmt hos Columbia – den skal selvfølgelig testes! Det samme kan man så ikke sige om mig. Men jeg har begrænset mig! Jeg kommer ud med 3 ting fra Columbia og 2 ting fra Nike.

Bass Pro Shop, Phoenix
Bass Pro Shop, Phoenix

Så går turen til Bass Pro Shop – et paradis for de fleste mænd, vil jeg tro! Herinde er alt, hvad hjertet kan begære, hvis man er til outdoorlivet på en eller anden måde, fiskeri, jagt, hiking eller andet. Det er KÆMPE stort og fyldt med udstoppede dyr fra naturen i området, kæmpe akvarier med et hav (!) af fisk, og alt mulig andet, som får en til at stå med åben mund og polypper, første gang man er i en Bass Pro Shop. Meeeen Claus kommer igen ud uden noget – jeg har købt én ting + en ting til Nestor 🙂

Vi er sultne nu… man bliver virkelig sulten af alt det shopperi (eller oseri er det vist, når vi ikke rigtig har købt noget). Så vi kører i en Whole Foods, hvor jeg selvfølgelig liiiiiige skal købe lidt ind. Og denne gang kommer jeg ud med noget mere. Inklusive frokost, som igen i dag består af en omgang sushi. De har et kæmpe udvalg i Whole Foods butikkerne – og til ganske fornuftige priser. Jeg troede bare, det var den her Whole Food, der også havde juicebar – men det var det ikke 🙁 Til gengæld er der en slagterafdeling, som der er i alle butikkerne. Vi ser os ret varme på en “ornli” sygt stor bøf, selvfølgelig af god kvalitet, ellers ville de ikke have det herinde. Nøj den glæder vi os til!

En af grundene til at jeg elsker Whole Foods - bare én ud af cirka 100!
En af grundene til at jeg elsker Whole Foods – bare én ud af cirka 100!

Vi får inhaleret vores sushi, mens Claus klargør en bunke kuverter med grej, der skal sælges. Godt han er beskæftiget – så er der mere sushi til mig! Men jeg mangler min juuuuuuice!

Så min søde mand kører mig “selvfølgelig” til den nærmeste anden Whole Foods, som vi mener har en juicebar. Og ganske rigtigt – det har den! Jeg beder om en Tropical Green, som jeg bare elsker, og siger til den meget unge pige, at hun gerne må komme rigtig godt med ingefær i, fordi jeg godt kan li´ det lidt “spicy”. Jeg ser tilfældigvis, hvor meget hun skærer af og kommer i blenderen og jeg tænker bare “F*** det bliver stærkt”! 3 stykker á cirka en halv pegefingers længe! Pheeeew! Og så siger hun, da jeg får min juice: hvis der ikke er ingefær nok i, kommer du bare tilbage! Øh jooooooh tak!

Yep – den var stærk… meget stærk – og meget god! Jeg fik i hvert fald min ingefær-trang styret for et stykke tid…

Vi triller mod Flagstaff igen – der er kø på vejen, men heldigvis ikke så meget, som vi så tidligere.

Det er tid til at lave aftensmad, og den står jo på bøf med salat og majskolber…. yummie!

Når man spiser så´n en fætter og en god øl, bliver man træt – meget træt – og må ganske enkelt ind og ligge zzzzz…

 

En ornli´ stor bøf!
En ornli´ stor bøf!
Og min bøf er så den mindste halvdel af den store bøf, vi købte...
Og min bøf er så den mindste halvdel af den store bøf, vi købte…

Gooodnat!