4/7 – 4th of July – Independence Day!

– en dag næsten uden billeder! Kedeligt, hva´ 🙂

Ja så er vi tidligt oppe – vi skal til Scottsdale i Phoenix og aflevere en pakke til en af Claus´ gode bekendte. Og så kører vi til Mormon Lake igen, så jeg kan få en tur på hest i skoven.

Men ak og ve – sådan skal det ikke gå! Vi har et dæk der lækker luft – igen! Fandens også!!! Vi kører ned på tanken for at checke dæktryk og se, hvad der er galt. Og yes, der sidder et søm i dækket, så der er ikke noget at gøre – vi skal ind til Avis med den. DAMN!

4th of July... Uafhængighedsdag
4th of July… Uafhængighedsdag

Det er 4. Juli – nationaldag, og det meste af byen er spærret af. Nå, men vi får kringlet os ind til Avis i centrum af Flagstaff – som har lukket i dag! Tak! Så må vi ud til lufthavnen, som ligger i yderkanten af Flagstaff… Jeg bliver i bilen, mens Claus går ind. Der går laaaang tid, inden han kommer ud igen. Det viser sig, at han mødte Kacy derinde – Kacy er Melanies søn (Melanie er gift med Mike – og det var deres hus, vi passede de første dage herovre), og han arbejder derude. De har aldrig mødtes før, men åbenbart set billeder af hinanden – så der skulle lige snakkes lidt, inden vi faktisk skal være sammen med dem i aften.

Vi får en ny bil – men de har ikke nogen, så de sender os videre til Phoenix! Nok godt, vi skal derned alligevel, ellers ville vi nok være lidt trætte af at skulle ud at køre 120 miles i 4th of July trafik! Og hvor er det ærgerligt, at det allerede var ordnet, inden Claus mødte Kacy – ellers havde vi fået en upgrade (fortæller han senere).

Vi kører til Phoenix, direkte ud i lufthavnen og ind til Avis. Jeg bliver egentlig ret glad, da jeg får at vide, at det er en bil magen til den vi har. For det var jo mere eller mindre en upgrade vi fik, da vi byttede bil første gang. Lææækker bil vi har her – med GPS indbygget, indstillelige sæder også for passageren (som oftest er mig), soltag, bluetooth til telefonen, lædersæder osv osv osv.

Men jeg bliver slemt skuffet, for selvom det er samme bil, er denne ikke nogen luksusudgave 🙁 Nedtur! Ingen soltag, ingen GPS, ingen bluetooth, ingen lædersæder (det er ok), og jeg kan ikke stille på sædet. DAMN!!!! Nå, men mon ikke jeg slipper frustrationen over at være blevet nedgraderet igen på et eller andet tidspunkt?

Ny t-shirt :-)
Ny t-shirt 🙂

Vi kører ud til Scottsdale Gunclub, hvor Claus afleverer pakken til Terry – han er der desværre ikke selv. Men vi går lidt rundt og hygger herinde, inden vi kører videre. Vores dag er alligevel totalt smadret. Jeg har været nødt til at aflyse aftalen med Ellen og vores ridetur, for vi kan ikke nå det nu – pokkers også. Det er jeg virkelig træt af. Vi shopper lidt i Anthem Outlet, som ligger på vejen. Vi får begge to købt lidt ind – der er mega udsalg pga nationaldagen, og det skal jo udnyttes.

Vi kører tilbage til Flagstaff, og når kun lige at vende hjemme hos David, inden vi skal videre. Vi får skiftet tøj og kører ud til Mike og Melanie, hvor vi er inviteret på middag. Skønt at se dem – selvom vi har været her i halvanden uge, er det første gang vi ser dem. De er rigtig gode venner, som vi holder meget af at være sammen med, og snakken flyder som altid godt. Vi får også mødt Kacy – sådan rigtigt. Claus mødte ham jo i morges, men jeg har ikke mødt ham før.

Vi får hjemmegrillede burgere og super lækre salater til. Mums!!! Kort efter bøfferne er sat på grillen, begynder det at regne. Heldigvis når de lige at få nok, inden himmel og hav står i et, og tordenvejret brager ind over Kachina Village.

Vi har en rigtig hyggelig aften. Vi kører dog ikke sent hjem, for vi skal tidligt op i morgen. Vi kører tilbage til Davids, pakker alt vores habengut sammen igen igen, og lægger os til at sove.

Godnat.

One thought on “4/7 – 4th of July – Independence Day!

Comments are closed.