26-27/6 – Fridag

Første ”rigtige” feriedag uden de store planer, og vi har ikke taget ret mange billeder de første dage. Det kommer, kan jeg godt afsløre allerede nu 😉

Vi vågner en del gange i løbet af natten og morgenen, og kl. 7 giver vi op og siger godmorgen til kattene. Vi ringer hjem til Danmark for lige at høre, hvordan vores barnebarn har det.

Morgenhønseri og æggeindsamling
Morgenhønseri og æggeindsamling

Kl. 8 står vi op og lukker hønsene ud, får os et bad og får ryddet op i alle vores tasker. Med en stor håndfuld æg fra hønsehuset er der til en god æggekage, så morgenmaden er hurtigt på bordet. En god kop kaffe og så er vi good to go.

Vi kører ud til vores gode venner Tony og Holly for at sige hej. Det er et helt år siden vi har set dem sidst, så der er meget at snakke om. Tony og deres to børn Brooke og Hawk er hjemme, og Holly er på arbejde. Uncle Claus and Aunt Freya are in the house. Hawk har taget et kæmpe styrt på cyklen for et par dage siden, hvor han fik styret ind i maven og faktisk beskadigede sin lever. Så han skal holde sig i ro de næste 2-3 uger. Det er virkelig længe for en mega aktiv knægt på 11 år!

Efter et par timers snak om alverdens ting og sager, får vi smidt vores kasse ud i bilen. Vi har en stor kasse til at stå herovre med mange af vores ting i, som det ikke giver meget mening at slæbe frem og tilbage (bl.a. vores telt og vores vandresko, som altid er MEGET støvede). Vi vinker farvel og på gensyn, og så kører vi ind til byen.

I Flagstaff er vores ”stamsted” Bookmans – så selvfølgelig skal vi lige et smut her ind. Bookmans er en second-hand bookshop – eller Entertainment Exchange, som de selv kalder det. Og det er jo fordi de ikke kun har bøger, men også musik, instrumenter, blade og alverdens andre ting og sager. Alt er i god stand og man kan sætte sig ned rundt omkring og læse en bog, hvis man vil det. Det er sådan lidt bibliotekscafe agtigt. Og der er også en cafe, hvor man får en god Chai Latte eller andet – og hvor vi godt kan li´ og sidde og skrive blog, læse nyheder, spise en cinnamon role og finde spændende bøger.

Vi har en længere liste med bøger, der skal findes, så vi kigger straks lige, om vi kan finde nogen af dem – og ellers må vi en tur på nettet efter dem.

Vi finder begge to et par af dem, vi skal have, og så kører vi i New Frontiers, som nu er overtaget af Whole Foods. En kæmpe – KÆMPE – stor helsekostbutik! Årh hvor ville jeg dog ønske vi havde sådan nogle i DK. Her kan du købe alverdens økoting og urtemedicin – og selvfølgelig til ingen penge i forhold til i DK. Her kan man virkelig godt gå amok i indkøb, og jeg skal stadig holdes i meget kort snor for ikke at købe hele butikken.

Vi er dog meget målrettede i dag, og køber kun noget frugt og noget sushi til aftensmaden. VI triller ud til Kachina Village, lukker hønsene ind, og spiser vores aftensmad.

Og tænk engang – så gik den dag! Godnat.

Fredag den 27/6 er flyttedag. Der er ikke så meget at fortælle, så der kommer bare lidt her.
Jetlag fylder stadig i kroppen, vi vågner ved 7-tiden, men har ikke været vågne så tit i løbet af natten. Høns ud, æggeindsamling, bad, æggekage med tomater… life is good!

Mike og Melanie kommer hjem i dag, så vi pakker alle vores pakkenelliker sammen og ud i bilen. Vi kører ud til David – et Bed-and-Breakfast sted nord for Flagstaff, hvor vi også boede et par nætter sidste år. Her skal vi bo i nat – og igen nogle nætter i næste uge. Eftermiddagen går med masser af snak om, hvad der er sket siden sidst, og hvad vores rejseplaner for i år er. Vi går tidligt i seng, så vi er klar til afgang i morgen tidlig.