Mindful in Arizona – 2011

Nu er der ikke så længe til! Om 8 dage drager vi mod vest – langt mod vest! Vi skal en tur til Arizona, USA – igen. Her ligger vores store kærlighed – det er her, vi for alvor nyder livet.

Kærligheden til Arizona opstod for nogle år tilbage. I 2007 var Claus derovre på et survival kursus, og han lærte nogle skønne mennesker at kende – og blev forelsket i stedet. I maj 2008 tog vi begge to afsted, og mit hjerte var tabt til dette skønneste sted på jorden!

Arizona kan byde på alle 4 årstider på en dag, hvis du er heldig – eller uheldig. Jeg var særdeles misfornøjet, da vi den første morgen, efter en god nats søvn, åbnede døren – og så at det havde sneet!!! Efter morgenmaden satte vi os ind i bilen, og efter en lille times kørsel, var det atter sommer… sådan er naturen så lunefuld. Vi var på fantastiske vandreture, mødte helt og aldeles dejlige mennesker, og kom hinanden utrolig nær. Jeg græd, da vi satte os i flyveren på vej mod Danmark…

I 2009 var vi atter afsted – denne gang var turen mere planlagt af os begge to, og det blev en uforglemmelig tur. Jeg er meget fascineret af og interesseret i indianerne i USA, og meget tid blev sat af til at granske bl.a. Hopi Indianerne, hvor vi også besøgte Hopi reservatet, fik historien om dengang, da alting så helt anderledes ud – og frem til i dag. Vi har vandret i bunden af Grand Canyon hos Havasupai Indianerne, grov og barsk natur – lige indtil Havasupai dukkede op…. og vi blev helt forpustede over skønheden. Tårerne fik også frit løb på vejen til Danmark denne gang…

2010 var vi ikke afsted. Jeg var i Orlando, FL i stedet, så det blev ikke til en tur til AZ også.
Vi har skrevet dagbog fra begge ture – hvis du er interesseret. De ligger på en “ældre” webside, men den fungerer fint 🙂 Skriv til mig, hvis du er interesseret i at læse om vores tidligere ture.

Nu er tiden kommet til at vi igen sætter næsen mod vest. Claus tager afsted på onsdag, den 22. juni – vi andre følger efter den 28. juni. I år tager jeg vores datter med, og mine forældre – vi har en helt ufattelig lyst til at vise dem det, der for os er himlen på jord.

I år vil dagbogen, inkl. billeder, komme til at ligge her på bloggen. Det fungerer nok lidt bedre og er lidt hurtigere at arbejde med. De første 14 dage vil i år være helliget familien, og at vise dem nogle af vores yndlingssteder.

Når vi har sendt familien hjem til Danmark igen, starter vores projekt. I 2012 år afholder både Claus og jeg kursus i Arizona, og derfor skal vi ud og finde de helt rigtige steder at være, og de helt rigtige mennesker, der vil kunne bidrage til vores kurser.

For mit vedkommende bliver kurset “Mindful in Arizona 2012” forventeligt en 10 dages tur, hvor vi vil tage ud i Guds smukke natur. Vi skal der ud, hvor der ikke er larm fra bilerne, men hvor man kun kan høre sit eget åndedrag og dyrene i ørkenen – og der ud, hvor der ikke er gadelygter, men hvor stjernerne og månen lyser himlen op om natten. Vi skal lære om livet i naturen, hvordan vi klarer os uden alle de remedier, vi er vant til at ha´ lige ved hånden. Vi skal tale om mindfulness, og hvordan vi lever i nuet, vi skal lave mad af det, vi finder og fanger, vi skal lave Hot MOJO, meditation og på lange smukke vandreture, til steder, der kun er meget lidt besøgte. Vi får besøg af helt fantastiske mennesker, der kan fortælle om alt fra ayurveda, naturmedicin, overlevelse, indianerne i Arizona og meget, meget mere! Det bliver en tur, du aldrig vil glemme!

Er du mere til en decideret oplevelses- og overlevelsestur i 14 dage, kan du også følge med her. Jeg er ret sikker på, at jeg også får Claus til at oprette en Blog…

Følg med i bloggen de næste mange uger, hvor vi “rapporterer” fra det vilde vest. Etiketten for disse blogindlæg vil fremover være “Mindful in Arizona”.

One thought on “Mindful in Arizona – 2011

  1. Dette er en rigtig interessant artikel, tak for det. I øvrigt har jeg lige stødt på et par meget interessante kurser i mindfulness. Der er bl.a. et kursus i stresshåndtering og i varigt vægttab og der er både mulighed for 1-dags kurser og længere forløb. Jeg har faktisk ikke vidst man kan tabe sig gennem mindfulness. Er ellers rigtig interesseret i mindfulness og praktiserer det dagligt. Så vil lige dele dette link med jer og håber I kan bruge det. Se linket her: mindfulness kurser

Comments are closed.